Ajánlatkérés

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni tőlünk medence fóliázásra, gépészeti szerelésre, medence felújításra, hívjon fel bennünket vagy írjon nekünk üzenetet!

Kérjük adja meg a medence paramétereit (hosszúság, szélesség, mélység; lépcső, fekvőpad, ülőpad méretei; a kiválasztott medencefólia színe pl. "3D kőmintás vagy egyszínű homok").

Az ajánlatkérés és kivitelezés menete:

  1. Ön üzenetet küld nekünk az elképzeléseiről.
  2. Felvesszük Önnel a kapcsolatot/elküldjük Önnek az előzetes árajánlatot.
  3. Ön szóban vagy írásban jelzi, hogy ajánlatunk elnyerte tetszését.
  4. Ha szükség van helyszíni bejárásra, akkor kollégánk ellátogat a helyszínre és felméri a medencét vagy annak tervezett helyét (ennek díja 35.000 Ft + kiszállás, amely szerződéskötés esetén a vállalkozói díjból jóváírásra kerül). A helyszínen egyeztetjük a részleteket, majd elküldjük Önnek a frissített árajánlatot.
  5. Ön válasz e-mailben jelzi, hogy megrendeli a kivitelezést.
  6. Mi kiállítjuk a díjbekérőt az első fizetési ütemről és annak pénzügyi teljesítését követően a megvásárolt anyagokat leszállítjuk, valamint a kivitelezést Önnel egyeztetett időpontra beütemezzük a munkarendünkbe.
  7. Az anyagleszállítást követően kerül sor a második fizetési ütemre, valamint a megrendelt szolgáltatás elvégzésére.
  8. Végül átadjuk az I. osztályú minőségben elvégzett munkát és megtörténik az utolsó részlet kifizetése.
  9. A későbbiekben is kapcsolatban maradunk, így medencefedéssel, vegyszerezéssel, téliesítéssel, tavaszi beüzemeléssel, stb. kapcsolatos kérdéseivel is bizalommal tud hozzánk fordulni.