Rólunk

Hello, üdvözöllek a weboldalunkon!

 

Medencékkel 8 éve kerültem kapcsolatba. Felajánlotta számomra az egyik rokonom, hogy a közel 15 éves, de éppen parkolópályán tartott uszodatechnikai cégét átvehetem. Belevágtam! Éltem a lehetőséggel, hogy kitanuljam ezt a szakmát.

Medence Művek Kft.
Schlakker Attila, alapító, tulajdonos

 

A rokon cégét újraindítottam és pár év alatt felvirágoztattam a feleségem hathatós segítségével! Három év után azonban jobbnak láttuk a családi biznisztől különválni, és létrehoztuk a saját vállalkozásunkat: 

2018-ban megalapítottuk a Medence Műveket

Egyszemélyes cégből kb. egy év alatt létrehoztunk egy 6 fős csapatot, amelyben van medencegépész, medencefóliázó, pénzügyes, értékesítő, adminisztratív munkatárs.

 

Prémium magánmedencékre specializálódtunk

Személyes kedvencem a régi, lepusztult, elhagyott medencék felújítása! Beteszek ide egy ilyen átalakulást! Annyira szeretem az előtte-utána képeket!

 

 

Betonmedence Bicskén. Több év pusztulás után egy békatanya lett. Megmentettük! 

 

Profi szerekezetépítő partnerünkkel monolit, vasbeton medencéket építünk Pest megyében.

Sok év után elkezdtünk foglalkozni komplett medenceépítéssel is. A monolit vasbeton szerkezet megfelel minden mérnöki előírásnak és 50+ év az élettartama. Sokkal stabilabb, mint egy zsaluköves szerkezet és olcsóbban is kihozható.

Télen-nyáron építünk medencét - elsősorban azonban ősszel és télen javaslom, hogy belevágjunk a közös munkába! Így májusra minden kész lesz! Egy medence építése és a kert rendberakása a tapasztalataim alapján egy kb. 6 hónapos történet.

Egy medence felújítása 1-2 hónap alatt is elvégezhető.

 

Régebben végeztük medencék csempés és üvegmozaikos burkolását is, de egyszerűsége és rengeteg előnye miatt a fóliás burkolatnál kötöttünk ki.

A fóliás burkolás mellett a medencegépészetre specializálódtunk, amelyben az egyszerű homokszűrős vízforgatóktól mára a teljesen automatizált rendszerek kiépítéséig fejlődtünk villanyszereléssel együtt.

A medencefóliákhoz hasonlóan a gépészeti termékekből is a legjobb spanyol és olasz anyagokkal és gépekkel dolgozunk. Figyelemmel kísérjük az újításokat és szakmailag a maximális minőségre törekszünk. És ez nem duma meg marketingszöveg!

 

 

Ha részletesebben érdekel a medencegépészet, megtalálod tematikus weboldalunkat itt: www.medencegepesz.eu

Alapvetően német Elbtal és spanyol Alkorplan fóliával dolgozunk. Ügyfeleink és a mi kedvencünk is a 3D kőhatású fólia, az Alkorplan Touch széria.

 

A medencefóliázás és a medencegépészet mellett tanácsadással is foglalkozunk. A medence betonszerkezetének építése előtt ellátunk téged vagy a szerkezetépítést végző szakemberedet a megfelelő instrukciókkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló eredmény szülessen.

A mottónk:

Mindenki csinálja azt, amihez ért.

Ha kérdésed van, bátran fordulj hozzánk medencefóliázással, medencegépészettel, vagy a medenceépítés bármelyik szakaszával kapcsolatban! 

Ügyfeleink mondták rólunk:

Ezek itt élő, hús-vér emberek véleményei. Nem mi írtuk őket. Megkértük az ügyfeleinket, hogy értékeljenek bennünket a Google Maps-en keresztül. Íme: