Rólunk

Hello, üdvözöllek a weboldalunkon!

 

Medencékkel 5 éve kerültem kapcsolatba. Felajánlotta számomra az egyik rokonom, hogy a közel 15 éves, de éppen parkolópályán tartott uszodatechnikai cégét átvehetem. Belevágtam! Éltem a lehetőséggel, hogy kitanuljam ezt a szakmát.

Medence Művek Kft.
Schlakker Attila, alapító, ügyvezető

 

A rokon cégét újraindítottam és pár év alatt felvirágoztattam a feleségem hathatós segítségével! Három év után azonban jobbnak láttuk a családi biznisztől különválni, és létrehoztuk a saját vállalkozásunkat: 

2018-ban megalapítottuk a Medence Műveket

Egyszemélyes cégből kb. egy év alatt létrehoztunk egy 6 fős csapatot, amelyben van medencegépész, medencefóliázó, pénzügyes, értékesítő, adminisztrativ munkatárs.

 

Prémium magánmedencékre és kisebb strandok, hotelek medencéire specializálódtunk.

Személyes kedvencem a régi, lepusztult, elhagyott medencék felújítása! Beteszek ide egy ilyen átalakulást! Annyira szeretem az előtte-utána képeket!

 

 

Betonmedence Bicskén. Több év pusztulás után egy békatanya lett. Megmentettük! 

 

Foglalkoztunk a múltban komplett medence kivitelezéssel A-tól Z-ig, de erről letettünk. :( Sajnos ez a modell számunkra nem jött be. Tudom, hogy mindenki olyat keres, aki egy kézben tart mindent, de ez nálunk a minőség rovására ment, ezért elengedtük. Így elesünk rengeteg ügyféltől, de tudjuk hozni azt a szintet, amellyel elégedettek vagyunk.

Végeztük medencék csempés és üvegmozaikos burkolását is, de egyszerűsége és rengeteg előnye miatt a fóliás burkolatnál kötöttünk ki.

A fóliás burkolás mellett a medencegépészetre specializálódtunk, amelyben az egyszerű homokszűrős vízforgatóktól mára a teljesen automatizált rendszerek kiépítéséig fejlődtünk.

A medencefóliákhoz hasonlóan a gépészeti termékekből is a legjobb anyagokkal és gépekkel dolgozunk. Figyelemmel kísérjük az újításokat és szakmailag a maximális minőségre törekszünk. És ez nem duma meg marketingszöveg!

Ha érdekel a medencegépészet, megtalálod a tematikus weboldalunkat itt: www.medencegepesz.eu

Spanyol és olasz gépészeti termékeket forgalmazunk. Alapvetően német, Elbtal fóliával dolgozunk, de ügyfeleink és a mi kedvencünk is a 3D kőhatású fólia, a spanyol Alkorplan Touch széria.

A medencefóliázás és a medencegépészet mellett tanácsadással is foglalkozunk. A medence betonszerkezetének építése előtt ellátunk téged vagy a szerkezetépítést végző szakembert a megfelelő instrukciókkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló eredmény szülessen.

Komplett medenceépítéssel nem foglalkozunk! A szerkezetépítést rábízzuk betonozásban jártas szakemberekre! Hidd el, annyi elrontott medencét láttam, amelyeket medencés cégek innen-onnan leakasztott kőművesei tákoltak össze. A medencetestet építse meg olyan kőműves szakember, aki betonoz és falaz minden nap. Bízzuk a profikra! A mottónk:

Mindenki csinálja azt, amihez ért.

A munkánkat elsősorban nem a pénztért csináljuk, hanem mert szeretünk alkotni.

Ha kérdésed van, bátran fordulj hozzánk medencefóliázással, medencegépészettel, vagy a medenceépítés bármelyik szakaszával kapcsolatban! 

Ügyfeleink mondták rólunk:

Ezek itt élő, hús-vér emberek véleményei. Nem mi írtuk őket. Megkértük az ügyfeleinket, hogy értékeljenek bennünket a Google Maps-en keresztül. Íme: